ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-SITE

Παιδότοπος Ιωνάθαν

bus

Το πρόγραμμα κινείται στους δύο βασικούς άξονες του αθλητισμού και της δημιουργικής απασχόλησης.

Καθημερινά τα παιδιά απασχολούνται με τα αγαπημένα τους σπορ - ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μίνι τένις, μίνι βόλευ, πινγκ-πονγκ - και με διάφορες δραστηριότητες όπως φουσκωτό, παιχνιδοκατασκευή, τοίχο αναρρίχησης, καραόκε καθώς και με εικαστικά - κατασκευές, ζωγραφική.

Παροχές προγράμματος

  • Εμπειροι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής στην υλοποίηση του προγράμματος.
  • Πλούσιο αθλητικό υλικό, κατάλληλο για τις δραστηριότητες των παιδιών.
  • Κλιματιζόμενος χώρος.
  • Καλά φωτειζόμενος και αεριζόμενος χώρος.
  • Διάρκεια προγράμματος


Το  πρόγραμμα  ξεκινάει με το τέλος της σχολικής χρονιάς τον Ιούνιο και διαρκεί έως την έναρξη του σχολικού έτους τον Σεπτέμβριο  με μία διακοπή 2 ή 3 εβδομάδων τον Αυγουστο.

 

ΙΩΑΝΑΘΑΝ

Πολυχώρος παιδικών ψυγαγωγικών
και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων

facebookyoutubecontact

Καταβλήθηκε αποζημίωση ειδικού σκοπού στην εταιρεία ΙΩΝΑΘΑΝ ύψους πεντακοσίων τριάντα τεσσάρων (534) ευρώ ως δικαιούχος που έχει πληγεί οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 και παρέμεινε σε ισχύ μετά την 18η Μαΐου 2020 ειδικά και έκτακτα μέτρα περί απαγόρευσης ή αναστολής λειτουργίας για προληπτικούς ή κατασταλτικούς λόγους που σχετίζονται με τον κορωνοϊό COVID-19.
Η αποζημίωση χορηγείται με βάση την υπ’ αρ. C(2020) 1863 /19.03.2020 Ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕ)«Προσωρινό πλαίσιο για τη λήψη μέτρων κρατικής ενίσχυσης με σκοπό να στηριχθεί η οικονομία κατά τη διάρκεια της τρέχουσας έξαρσης της νόσου COVID-19» όπως τροποποιήθηκε με την ανακοίνωση της ΕΕ υπ’ αρ. C(2020)2215/3.4.2020(Προσωρινό Πλαίσιο) και υπ’ αρ.C(2020)3156/8.5.2020,και ειδικότερα το Τμήμα 3.10 αυτής.