ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-SITE

Kαλώς ήλθατε στον Ιωνάθαν!

Ο Πολυχώρος μας είναι φτιαγμένος με ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη. Εδώ οι μικροί μας φίλοι έχουν ότι χρειάζεται για να απασχοληθούν δημιουργικά, να αναπτύξουν την κοινωνικότητά τους, να γυμναστούν και το κυριότερο να παίξουν και να χαρούν πάντα με την επίβλεψη έμπειρων παιδαγωγών. Μάθετε περισσότερα

 
 
 
 
 
×

Μέτρα Ασφαλείας

  • Κατά την είσοδο στον πολυχώρο κρατούνται στοιχεία ιχνηλάτισης ( Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο ) και είναι διαθέσιμα στην υποδοχή όπως και σε όλους τους χώρους του πολυχώρου , αντισηπτικά για απολύμανση των χεριών.
  • Σε κάθε τραπέζι για γονείς και παιδιά υπάρχει ξεχωριστή συσκευή απολύμανσης χεριών.
  • Τα παιδιά πλένουν τα χέρια ανά τακτά χρονικά διαστήματα με την παρότρυνση του προσωπικού.
  • Τηρούνται οι νομοθετημένες αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών.
  • Στα πάρτυ εφαρμόζεται  το υγειονομικό πρωτόκολλο όσον αφορά το σέρβις , το μπουφέ , αποστάσεις τραπεζιών , αριθμός ατόμων .
  • Η απολύμανση του εξοπλισμού ( χώρος εστίασης –καφέ και παιδότοπος ) είναι συνεχή , με υλικά βάσει των υγειονομικών προδιαγραφών.
  • Το προσωπικό εξυπηρετεί με μάσκες-γάντια .

Αυτή την Άνοιξη μάθαμε πάρα πολλά πράματα. Για τα χελιδόνια, για τις πεταλούδες, για τα λουλουδάκια και κάναμε και πάρα πάρα πολλές κατασκευές που μπορείτε να δείτε παρακάτω...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΙΩΑΝΑΘΑΝ

Πολυχώρος παιδικών ψυγαγωγικών
και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων

facebookyoutubecontact

Καταβλήθηκε αποζημίωση ειδικού σκοπού στην εταιρεία ΙΩΝΑΘΑΝ ύψους πεντακοσίων τριάντα τεσσάρων (534) ευρώ ως δικαιούχος που έχει πληγεί οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 και παρέμεινε σε ισχύ μετά την 18η Μαΐου 2020 ειδικά και έκτακτα μέτρα περί απαγόρευσης ή αναστολής λειτουργίας για προληπτικούς ή κατασταλτικούς λόγους που σχετίζονται με τον κορωνοϊό COVID-19.
Η αποζημίωση χορηγείται με βάση την υπ’ αρ. C(2020) 1863 /19.03.2020 Ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕ)«Προσωρινό πλαίσιο για τη λήψη μέτρων κρατικής ενίσχυσης με σκοπό να στηριχθεί η οικονομία κατά τη διάρκεια της τρέχουσας έξαρσης της νόσου COVID-19» όπως τροποποιήθηκε με την ανακοίνωση της ΕΕ υπ’ αρ. C(2020)2215/3.4.2020(Προσωρινό Πλαίσιο) και υπ’ αρ.C(2020)3156/8.5.2020,και ειδικότερα το Τμήμα 3.10 αυτής.